Mende - Ecser 1 - 5

Megkezdődött a felnőtt labdarúgó bajnokság. Az első fordulóban az ecseri csapat Mendén lépett pályára és már az első félidőben három gólt szerzett. A második játékrészben is lőttünk kettőt, így a hazai szépítő gól sem okozott problémát.
A csapat összeállítása:
Szabó Szabolcs Levente, Paluska Mihály, Zámbó Tibor, Dobos István (Gerencsér Csaba 63'), Hunyadi Róbert Imre (Pásztor Zoltán Árpád 82'), Budavári Bence, Paluska Norbert (Földesi András 46'), Virág Tamás (Varga Dominik 87'), Szabó András Attila, Görög Zsolt (Szilágyi József 83'), Lipták Gábor.

Góllövők: Zámbó Tibor a 7. és a 22. percben., Paluska Mihály (20'), Görög Zsolt az 55., a 62. és a 78. percben.

Reméljük a jó kezdést jó folytatás is követi. Az együttes a Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság Közép Csoportjában játszik, mert tavaly kizárták őket a felsőbb osztályból, ugyanis három mérkőzésen nem álltak ki.

A Pest Megyei Kupa 1. fordulójában kiírt Vácszentlászló elleni mérkőzést 0-3 arányban megnyerte az ecseri felnőtt csapat, mivel a hazaiak nem tudtak kiállni (papíron), nem lettek kész az igazolásaik.
Ennek ellenére a mérkőzést lejátszották a fiúk, mint egy edzőmérkőzést, bemelegítésnek a bajnokságra. Az ecseri csapat megmutatta, hogy képes egy tét nélküli mérkőzést is komolyan venni, hiszen 2-5-re megnyerte a meccset.

A következő találkozó Üllőn lesz, szeptember 3-án, vasárnap 16.30. órai kezdettel.


honlapkészítés: dupai