Utánam srácok! - A horgásztónál táboroztak a gyerekek

A Száz Kéz Egyesület vakációs programjai közül minden évben a legjelentősebb az egy hetes "Utánam srácok!" napközis tábor.
Az idei évben rengeteg segítségről, összetartásról, rugalmas együttműködésről kaptunk tanúbizonyságot, ami tovább erősíti bennünk a hitet, hogy a közösséggé kovácsolódásnak hatalmas ereje van és, hogy végtére is jó úton járunk, jó célért teszünk!

Sok szervezet, egyesület vett részt abban, hogy minél tartalmasabb programokkal tudjuk a gyerekek élményeit (és tudását) gyarapítani. Ezek közül is szeretném elsősorban kiemelni 3 ecseri szervezetet, akiknek ezúton is köszönjük, amit értünk, és a gyerekeinkért tesznek!

Köszönjük az Ecseri Horgász Egyesületnek, hogy táborunk helyszínéül biztosították az Ecseri tó területét, valamint, hogy bepillantást engedtek a gyerekeknek a vízi élővilág megismerésébe, és alkalmat adtak a horgászattal kacérkodó gyerekek tudásának tágítására!

Köszönjük a Varázs Lovas Sportegyesületnek, hogy nyílt szívvel és barátsággal fogadtak bennünket! Mint mindig, Kriszti és Sanyi jókedvvel, vidámsággal teletűzdelt programot állított össze a gyerekeinknek, amiben az akadályfutástól kezdve, a „Totó”-n keresztül, a bálagurításig (dombon felfelé!!!). Volt mindenféle vicces és megpróbáltató játék, amihez lelkes és szakszerű segítőiknek is köszönjük az őszinte odaadást!

Köszönet az EKO Kft. dolgozóinak, akik ugyan nem egy jótékonysági civil szervezet, de ha gyerekekről van szó, és segítségre szorulunk, sosem haboznak segíteni a felmerült problémáink hatékony megoldásában! Jó érzés tudni, hogy számíthatsz valakire!

A táborban azonban a sok-sok élményt, amit a gyerekeknek szervezünk, nem a „szél fújta össze". Köszönettel tartozunk a fentieken túl a Magyar Vöröskeresztnek, a Maglódi Goju Ryu karate szervezetének (Kertész Ferenc sensei), a XVII. kerületi Áramlat klubnak (Kovács Ildikónak), Kálmán Lőrincnek (lézerharc játék), Bukó Zoltánnak (horgászat), Hajdú Eszternek (horgászat), Sánta Józsefnek (aki gitározott és zenélt nekünk, velünk), a Decathlon áruháznak (akiktől kölcsön kaptunk egy trambulint és egy ping-pong asztalt a tábor idejére), Kozma Barbarának és Tibi papának, akik vigyázták az álmunk egy éjszakán keresztül, az újdonsült és nagyon jól szerepelt ifi vezetőinknek, és nem utolsó sorban Csizmadiáné Csongrádi Györgyi néninek, Lakner Ildikó néninek és Mankovics Zsuzsa néninek, akik áldozatos munkája nagyban elősegítette az idei táborunk zökkenőmentességét!

Száz Kéz Egyesület

honlapkészítés: dupai