Ajándék cirkuszjegy a kitűnő tanulóknak - Büszkék vagyunk Rád!

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is cirkuszjegyet kapnak a kitűnő tanulók. Még 38-an nem vették át a jegyet, várják őket szerdán várják 8. és 12. óra között az iskolában.

Az ingyenes cirkuszlátogatási lehetőség a kitűnő tanulók számára a Fővárosi Nagycirkusz, valamint az utazó cirkuszok kizárólagos ajándéka közcélú adomány jelleggel.

A cirkuszi belépő kupon 1 fő általános iskolás gyermek részére biztosít belépési lehetőséget a Fővárosi Nagycirkusz vagy az országot járó valamely utazó cirkusz műsorának egy előadására a szabad helyek függvényében. A kupon névre szóló, nem átruházható, 1 db gyermekjegyre váltható be. Érvényes: 2017. augusztus 27-ig.

A kupon a szabad helyek függvényében biztosít belépési lehetőséget, kérjük, minél előbb gondoskodjon a kupon felhasználásáról, ne maradjon le az előadásról!

A MÁV minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

Bővebb tájékoztatást a MÁV jegypénztárainál, valamint a MÁV weboldalán kaphat. A kedvezmény Budapestre történő utazás esetén érvényes.


honlapkészítés: dupai