Elballagtak a nyolcadikosok - Véget ért a tanév

Túl a sikeres felvételiken elbúcsúztak a Laky Ilonka Általános Iskolától a nyolcadikos diákok. Harminchárman végeztek az idén, és június 16-án délután Pappné Horváth Katalin osztályfőnökük vezetésével utoljára járták be a feldíszített termeket. Ilyenkor az öröm és a szomorúság egyaránt megjelenik az arcokon. Szüleik, nagyszüleik, ismerőseik töltötték meg az iskola udvarát. A végzősök hallgatták a hetedikesek búcsúműsorát, szorongatták a léggömbök zsinórját, próbálták tartani a kazalnyi virágot. Új feladatok várnak rájuk szeptembertől, izgatottan, örömmel várják a középiskolai éveket, tudva azt, hogy még nehezebb feladatok elé állítja őket az élet.
Az ünnepség az eleredő eső miatt a tornateremben folytatódott, ahol Kiss Katalin mb. igazgató búcsúztatta a gyermekeket. Szavait még meghatóbbá tette, hogy idén saját fia is a ballagók között volt.
Az igazgató asszony és a Tankerület képviselője Weszelovszkyné Dr. Csóka Gabriella külön köszöntötte Vargáné Takács Katalin tanítót, aki e tanév végén vonult nyugállományba.
Gratulálunk minden végzős diáknak és szüleiknek is, mert bizony közös a siker!


Lufierdő

Kiss Katalin mb. igazgató, Szeverné Csekei Csilla igazgató-helyettes, Gál Zsolt polgármester, Weszelovszkyné Dr. Csóka Gabriella a Monori tankerület jogi vezetője

A hetedikesek műsora

A tabló

Zsúfolásig megtelt az iskola udvara a ballagásra és a tanévzáróra


Pappné Horváth Katalin osztályfőnökIlyen fellegek közeledtek


honlapkészítés: dupai