Erdei Iskola a Bükkben

Az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskola tanulói Bükkszentkereszten táboroztak június 5. és 10. között. Az első napon felkeresték a Tisza tavi Ökocentrumot Poroszlón, ahol megismerkedhettek az egyedülálló vidék természeti látnivalóival. A hatalmas akváriumban közelről lehet megcsodálni a különleges halakat, a kilátóból a tájat, és lehetőségük volt hajós kirándulásra is a nádasok között.
A tábor többi napján a diákok ellátogattak a Lillafüredi libegőhöz, avatott szakemberek ismertették meg velük a Bükk hegységet. Voltak a Pisztrángnevelő telepen, tartottak sportnapot. Hazafelé a Miskolctapolcai barlangfürdőben volt lehetőségük pihenni.

A Laky Ilonka Általános Iskola közösségi oldalán a következő írást találjuk:
A közzétett képek is tükrözik, hogy egy nagyon jó, érdekes, élményekkel teli, hasznos erdei iskolán vagyunk túl. (Ahol a hasznos ismereteken túl új barátságok, esetleg új diákszerelmek) is szövődtek.) Köszönet illeti a tábor főszervezőjét, Pappné Horváth Katalint ( PHK ) ) és minden kollégámat, akik törődtek, vigasztaltak, etettek, kezeket és lelkeket simogattak, altattak, együtt nevettek ( és a túrákon együtt lihegtek), ápoltak, anyjuk helyett anyjuk voltak.....( Deme Éva, Gál Zsolt, Gálné Nagy Krisztina, Jármai Ildikó, Mártonné Gulyás Ágnes, Papp Andrásné, dr. Petkyné Medvigy Ivett, Szeverné Csekei Csilla, és nem utolsó sorban köszönet Földváryné Martinovics Mónikának és Biczó Anikónak a sok-sok finom ételért.)


honlapkészítés: dupai