Jelentős menetrendmódosítás! Vágányzár.

2017. május 17-től 2017. május 19-ig és 2017. május 22-től 2017. május 25-ig Budapest-Keleti – Kőbánya felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
A vágányzár időtartama alatt a mellékelt hirdetményben található gyorsított vonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak, és oda érkeznek, illetve a személyvonatok Kőbánya felsőről indulnak, és oda érkeznek.

A Budapest-Keleti pályaudvarról Kőbánya felső vasútállomásra történő eljutás a sülysápi személyvonatokhoz a Budapest-Keleti pályaudvarról óra:15 perckor induló szolnoki zónázó vonatokkal, míg a nagykátai és szolnoki gyorsított személyvonatokhoz történő eljutás a Budapest-Keleti pályaudvarról óra:35 perckor induló hatvani személyvonatokkal biztosított.

A Kőbánya felső vasútállomásról Budapest-Keleti pályaudvarra történő eljutás a szolnoki gyorsított és nagykátai személyvonatokról Kőbánya felső vasútállomástól a hatvani személyvonatokkal és a szolnoki gyorsított személyvonatokkal biztosított, míg a sülysápi vonatokról a Kőbánya felső vasútállomásról óra:39 perckor induló szolnoki zónázó vonatokkal biztosított.

Az okozott kényelmetlenségért megértésüket kéri a MÁV_Start Zrt.

Hirdetmény_120a_Budapest-Keleti-Kőbánya felső_0517-0519_0522-0525.pdf


honlapkészítés: dupai