Parkoló épül Ecser központjában

A HungaroControl Zrt. nemcsak légiforgalmi feladatait teljesíti kiváló színvonalon, hanem Társadalmi Felelősségvállalási Programja keretében minden évben támogatja a vele kapcsolatban álló önkormányzatokat. Ecser Nagyközség is rendszeresen pályázik a Légiforgalmi Szolgálatnál, sikeresen. Segítségükkel - más munkák mellett - már több játszótér épült, elkészült a Széchenyi utcai sétány és a lakodalmas szobor.
A 2017. évben meghirdetett pályázatukon Ecser is indult. A részvénytársaság értékelése szerint partnereik támogatásra méltó ügyeket tártak eléjük. A projekt szándékával összhangban lévő fejlesztési koncepciók valósulhatnak meg.
Településünk a nagyközség központjában, a Grassalkovich téren építendő parkoló kialakítására nyert 3 millió forintot. Ez minden korábbi évnél magasabb összeg. Az építkezés ennél többe kerül, melyet az önkormányzat egészít ki.
A parkoló a templom és a plébánia elé kerül majd. Ezzel segíti megoldani a Laky Ilonka Általános Iskola, a Posta, a Templom és a Cserfa Kuckó Óvoda parkolási gondjait. A tervezés folyamatban van. Az engedélyezési eljárás, és a kivitelező kiválasztása után kerül sor az építkezésre.
Köszönjük a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Zrt. támogatását+


Fotó: HungaroControl

honlapkészítés: dupai