Hogyan lehet lomtalanítást rendelni?

Ecser Nagyközség Önkormányzata évekkel ezelőtt felhagyott a kampányszerű lomtalanítás szervezésével, mert olyan kísérőjelenségei voltak, amelyek kellemetlenségeket okoztak. Jelenleg házhoz menő lomtalanítás van. A Vertikál Zrt.előre egyeztetett időpontban elvégzi a háztartásban keletkező lom elszállítását, ideértve a feleslegessé vált használati tárgyak, eszközök, bútorok. A nagy méretű lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és a szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra a következők:
- gallya, salak, trágya, szalma, egyéb növényi és állati hulladék, építési, bontási hulladék, egyéb mezőgazdasági, ipari hulladék.
- elektromos, elektronikai készülékek (pl. TV készülék, hűtőgép stb.)
- veszélyes hulladékok, gumiabroncs, akkumulátor, festékes doboz, fáradt olaj, kátrányszármazékok, pala stb.
- heti hulladékszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék.

A díjmentes elszállítás feltétele, hogy a közszolgáltatásba bekapcsolt ingatlanhasználónak ne legyen díjhátraléka. Kérjük, hogy lomtalanítási igényét az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze a közszolgáltató felé. Telefonáláskor kérjük, hogy a felhasználó azonosítóját előkészíteni szíveskedjen.
A lomtalanítás nem konténerben történik.
A lomtalanítás körébe tartozó hulladékokat az előre egyeztetett időpontban, reggel hat óráig készítsék ki az ingatlan elé.

További információk:
E-mail: info@vertikalrt.hu
Honlap: www.vertikalzrt.hu

Régiós elérhetőségek: Központ: 06-22/576-070
penzugy@vertikalrt.hu

Dél-Pesti Régió: 06-24/535-535
szallitas@kunepszolg.hu


honlapkészítés: dupai