Zöldhulladék szállítás Ecser északi részén

A Vertikál Zrt. 2017. április 20-án csütörtökön reggel hat órától településünk északi részéről szállítja el a zöldhulladékot. Ezek az utcák a következők:
Cserfa u., Deák Ferenc u., Ecsellő u., Eskü u., Grassalkovich tér., Hunyadi u., József A. u., Kálvária u., Kereszt u., Kerti dűlő, Kossuth u., Lovas dűlő, Maros Rudolf u., Meskó Rudolf u., Mikla Pál u., Nádas B. u., Öregszőlő u., Rákóczi u., Szalaska dűlő, Szent Antal u., Szent Imre. u., Szent István u., Tabáni u.,
Teleki Pál u., Ujhelyi J. u., Vida dűlő, Volly I. u., Zártkerti dűlő.

A zöld hulladékot csak lebomló zsákban, vagy 70-80 cm-re vágott száras, kötegelt állapotban szállítják el. A múltkori szállításnál is kerültek ki az utcákra olyan zsákok, amelyek nem zöldhulladék szállításra készültek, ezért a kukások nem vitték el. Előzzük meg az ilyen kellemetlenségeket!
A zsákot cserélik. Akinek még szüksége van zsákra, és szerződéssel rendelkezik, valamint fizeti a hulladékszállítás díját, a Polgármesteri Hivatalban félfogadási időben kaphat. Zsák kérhető továbbá a Vertikál Zrt. kihelyezett félfogadásán is a Művelődési Házban. A legközelebbi félfogadási időpontjuk 2017. április 27. csütörtök 16.00.-18.00.
Ha nagy a szállítandó hulladék mennyisége, akkor még késő délután is szedik.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a hulladékot csak a szállítás napját megelőzően legkorábban 48 órával lehet kirakni a közterületre!


honlapkészítés: dupai