„Ön választ, mi segítünk”

Az Ecserért Községfejlesztő és Szépítő Egyesület a Tesco által meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű pályázatán sikeresen vette az első megmérettetést és bejutott a következő fordulóba, ahol a közönség szavazatai alapján hirdetik ki a körzetek győzteseit.
Az Egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan tovább szeretné zöldíteni, fásítani a települést, és újabb fák ültetését tűzte ki célul.
A szavazás 2017. március 8. és április 4. között zajlik. A vásárlást követően egy zsetont kap minden vásárló. Mi az 53.as körzetbe tartozunk, projektünkre a következő Tesco áruházakban lehet szavazni: Monor 4-es Fő út, Pilis Kossuth L. u., Vecsés Fő utca, Gyömrő, Mendei u., Sülysáp Szt. István tér, Üllő.
Kérjük gyűjtsenek minél több zsetont az Ecserért Községfejlesztő és Szépítő Egyesület Tiszta levegőt című projekt győzelme érdekében, melyeket a felsorolt üzletekben lehet leadni. Abban az eseten, ha nem a felsorolt áruházakban vásárolnak kérjük a kapott zsetont a Rábai Miklós Művelődési Házban a Teleházban kihelyezett gyűjtőládába dobják be.
Az esetlegesen megnyert 400.000 Ft-ot a település zöldítésére szeretnénk fordítani.

Császár Zoltán Elnök

honlapkészítés: dupai