Eredményes évet zárt a Monori Rendőrkapitányság.

A Monoron megtartott évértékelő állománygyűlésen Zahorecz Sándor r. alezredes, a Monori Rendőrkapitányság vezetője beszámolt a 2016-os év eredményeiről.
Elmondta, hogy a térség közbiztonsága folyamatosan javul. Ez a folyamat 2016-ban is folytatódott és a remények szerint az idei évben is így lesz.
Kiemelte, hogy a korábbi évek tendenciáját folytatva a bűncselekmények száma továbbra is dinamikusan csökkent.

Hangsúlyozta a baleset-megelőzés érdekében tett intézkedéseket, a preventív programokat, valamint ismertette az alkoholszondás ellenőrzéseket és az ittas vezetők kiszűrésének eredményeit.

Hozzátette, hogy az illegális migrációval kapcsolatos rendőri feladatok végrehajtásában a rendészeti állomány folyamatos részvételt biztosított, amely során a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén nem keletkezett biztonsági deficit a vezénylések idején sem, mivel az állomány átszervezésével, túlszolgálatok elrendelésével az állandó rendőri jelenlét biztosított volt a településeken.

Meghatározta a 2017. évi célkitűzéseket és a végrehajtandó feladatokat. Az elért eredményekért köszönetet mondott a teljes személyi állománynak.

A rendezvényen részt vett Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, rendészeti főkapitány-helyettes.


honlapkészítés: dupai