Kitüntetés a Magyar Labdarúgó Szövetségtől

Kitüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség Durayné Környei Emesét, az Andrássy utcai Óvoda megbízott vezetőjét a Bozsik Programban végzett eredményes munkájáért.

Durayné Környei Emese az alábbi sorokat írta az eseménnyel kapcsolatban:
....Óvodánk, az Andrássy utcai Óvoda már több éve vesz részt az MLSZ által indított intézményi Bozsik Programban. Ennek lényege nem csupán az, hogy a gyermekek megismerkedjenek a focival, hanem az, hogy kialakuljon bennük a sport iránti igény és szeretet. Tartsák fontosnak a szabad mozgást és tudatosuljon bennük, hogy bizony nagyon lényeges ez ,egészségük megőrzése szempontjából. Erről szól már évek óta ez a program, amin óvodánk évi 4 alkalommal képviselteti magát. Fiúk és lányok ,vegyesen vesznek részt a Grassroots fesztiválokon, ahol óvónők,tanítók, edzők irányítják őket a jól kidolgozott menetrend szerint. Ebben az évben is úgy döntött a vezetőség, hogy díjazza azok fáradságos munkáját, akik a programok lebonyolításában, megszervezésében kimagasló támogatást biztosítottak. Így került hozzám ez a csodálatos kitüntetés, melyet büszkén vettem át, Nyilasi Tibortól ,a Magyar Labdarúgó Szövetség Sportigazgatójától, a szeptember 17-én Telkiben megtartott ünnepélyes gálán.
Köszönöm mindazon szülők támogatását, akik biztosították gyermekük számára, hogy óvodánk részt tudjon venni a Bozsik Intézményi Programban. Remélem, hogy ez a jó példa az évek során továbbra is fenntartható lesz.


honlapkészítés: dupai