Nyári gyermekétkeztetés

Ecser Nagyközség Önkormányzata szülői kérelemre 14 gyermek számára biztosítja nyáron az étkeztetést.

A szünidei gyermekétkeztetés keretében a gyermek lakóhelye, vagy ha a gyermek életvitelszerűen a bejelentett tartózkodási helyén lakik, a tartózkodási helye szerinti települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen biztosítja, és az e körbe nem tartozó gyermekeken kívül további gyermekek, így különösen a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekek részére ingyenesen biztosíthatja.

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetést a bölcsődei ellátásban, óvodai nevelésben részesülő gyermekek számára a bölcsődei ellátást nyújtó intézmény és az óvoda zárva tartásának időtartama alatt valamennyi munkanapon, az e körbe nem tartozó gyermekek számára a nyári szünetben legalább 43 munkanapon, legfeljebb a nyári szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon, az őszi, téli, és tavaszi szünetben a tanév rendjéhez igazodóan szünetenként az adott tanítási szünet időtartamára eső valamennyi munkanapon köteles megszervezni és ennek keretén belül a szülő, törvényes képviselő kérelmének megfelelő időtartamban az adott gyermek részére biztosítani.

A 2015/16 tanév nyári szünete a Laky Ilonka Általános Iskola vonatkozásában 2016. június 16. és 2016. augusztus 31. közötti időszak.
1. sz. Óvoda vonatkozásában 2016. július 25-augusztus 28 közötti,
2. sz. Óvoda vonatkozásában 2016. június 20-július 24. közötti időszak.
A szünidei gyermekétkeztetés helye : Laky Ilonka Általános Iskola ( 2233. Ecser, Rákóczi u. 1-3.) ebédlő
A szünidei étkeztetés helyben történő elfogyasztása biztosított a szünidő alatti
munkanapokon 11-13 óra között. Az ebéd elvitelére is van lehetőség, amennyiben a szükséges ételhordóval rendelkeznek és az ebéd elszállításának ezt a módját választják.


honlapkészítés: dupai