Bűnmegelőzési kampány indult Pest megyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya kampányt indított az úgynevezett „unokázós” csalások visszaszorítása érdekében. Célja a 70 évnél idősebb személyek tájékoztatása, hogy ne válhassanak a csalók áldozatává. A kampány során a városi rendőrkapitányságok körzeti megbízottai felkeresik a szépkorú személyeket, akiket az „unokázós” csalások kapcsán készített szóróanyaggal és jótanácsokkal látnak el. Felhívják a figyelmüket a védekezés lehetséges módszereire.

A kampányindító rendezvényre 2016. július 27-én 10 órakor került sor Vácon, a Baptista Szeretetszolgálat Imaházban. A programot Latorovszky Gábor r. alezredes, a Váci Rendőrkapitányság vezetője nyitotta meg, majd Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna c.r. alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője tartott előadást az ilyen típusú csalások kapcsán a megjelent érdeklődők részére.

A kampány megvalósításához 50.000 darab szórólap készült, amelyek kiosztása megkezdődött a helyi körzeti megbízottak által az érintett célcsoport részére.


honlapkészítés: dupai