Önkormányzati dolgozók köszöntek el

Az Ecseri Nagyközségi Önkormányzat vezetése július 7-én búcsúzott el az önkormányzat két megbecsült dolgozójától Kóspál Zsuzsannától az Andrássy utcai Óvoda vezetőjétől és Ács Rozália védőnőtől.

Kóspál Zsuzsanna az Andrássy utcai Óvoda óvodavezetői posztjáról vonult nyugállományba. Ecseren óvónőként és óvodavezetőként több évtizedig dolgozott. 2000. augusztusa óta volt az óvoda vezetője. Óvodapedagógusi tevékenysége alatt több száz gyermeket nevelt és készített fel a beiskolázásra. Vezetése alatt több nemzetközi pályázatot is nyert az intézmény; bővült és megújult az óvoda épülete.

Ács Rozália védőnőt 2016. július 1. napjától Budapest XVII. kerület vezető védőnőjévé nevezték ki. 35 évig volt Ecser védőnője, a legtöbbször egyedül végezte ezt a tevékenységet gondozva a kisgyerekeket és tanácsokkal ellátva az anyákat. Rózsika a védőnői szakmán belül nagy megbecsülésnek örvend; folyamatosan képezte magát újabb és újabb okleveleket szerezve bővítette ismereteit. Ecseren kívül a Kistarcsai Flór Ferenc Megyei Kórházban is ellátott védőnői feladatokat.

A Rábai Miklós Művelődési Házban megtartott rendezvényen Gál Zsolt polgármester úr méltatta a búcsúzó munkatársak eddigi munkáját. Megköszönte a település érdekében végzett áldozatos tevékenységüket. Kóspál Zsuzsannának jó egészséget és békés nyugdíjas éveket kívánt, míg Ács Rozáliának további szakmai sikereket. Az önkormányzat a búcsúzó dolgozókat tárgyjutalomban részesítette.


honlapkészítés: dupai