Negyedszer is Ecser Open

A negyedik alkalommal megrendezett Ecser Open elnevezésű teniszverseny június 4-én sok érdeklődőt vonzott. A fővédnök Szilágyi Károly alpolgármester volt. A főszervező Antal Lajos és Sztancsik Csaba ezúttal is pontos menetrend szerint szervezte a versenyt.

A fő cél érvényesült. A sportra, a mozgásra, az egészséges életmódra való ösztönzés áthatotta az egész napot. Mint Gál Zsolt polgármester köszöntőjében utalt rá, ennél nemesebb célja nem is lehet egy ilyen közösségi sportrendezvénynek. Emellett fontos, hogy a játék közben el lehet mélyíteni az emberi kapcsolatokat, s újakra is szert lehet tenni. A sportnap a történelmi évforduló kapcsán különleges jelentőséggel bírt, hiszen az Ecser Open az idén éppen Trianon 96. évfordulóján zajlott. A Nemzeti Összefogás Napját nem is felejtette el megemlíteni a polgármester.

A Rákoskeresztúron a Pesti úti lakóparkban megrendezett sportnap jó helyszínnek bizonyult. Bojtok György és párja, Nánási Erzsébet – szintén a hagyományoknak megfelelően – finom ételt készített a résztvevőknek.

Győzött a Szabó Norbert, Petruska Roland kettős. Második lett a Müller Henrik, Jávor Dániel páros, harmadik helyen végzett az Ádám Pál, Somogy Zoltán duó.
Az egyik korábbi győztes, Szilágyi Károly állandó partnerét nélkülözve a hosszan tartó sérüléséből felépülő Sztancsik Csabával lépett pályára, s csak a tisztes helytállásban bízhatott. Végül a 11. helyen végzett.

A most szerzett játéktudást is fölhasználva jövőre már az ötödik Ecser Openre készülhetnek a teniszezés amatőr megszállottjai.


2. Harmadik helyen végzett az Ádám Pál, Somogy Zoltán duó, Gál Zsolt társaságában

1. Első lett a Szabó Norbert, Petruska Roland, guggolnak a szervezők: Antal Lajos és Sztancsik Csaba, mellettük a második helyezett páros: Müller Henrik, Jávor Dániel

honlapkészítés: dupai