Ruhaosztás

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat április 27-én 14 - 16 óra között megtartotta hagyományos tavaszi ruhaosztását a Rábai Miklós Művelődési Házban. Az előkészület során az Ecser honlapon, szórólapokon és személyesen tájékoztattuk a lakosságot szervezésünkről. A lakosság által felajánlott ruhákat már előző héten kezdtük gyűjteni irodánkban, de több zsák ruhát kaptunk a Száz Kéz Egyesülettől. Kirnbauer Andrea az egyesület vezetője felajánlotta segítségüket a megmaradt ruhák tárolásában is. Egy helyi önkéntes házaspár pedig felajánlotta segítségét hogy a felajánlott és megmaradt ruhákat saját autójukkal elszállítják az Ecseri Várba tárolás céljából.
További önkéntesek már 13 órától segítettek a ruhák rendszerezett kirakásában, így 14 órakor már szép számú érdeklődő várta, hogy kinyíljék a nagyterem ajtaja. A kifüggesztett és tájékoztatásul elhangzott szabályzatunk szerint fejenként két szatyor ruha volt vihető fejenként. Szerencsére elég sokan jöttek, gyermekes édesanyák, felnőttek és néhány idősebb lakos is. Örültek a nagy választéknak, üres kézzel senki nem ment el, még így is maradt több zsák ruha, amit önkéntesünk visszavitt a Várba.
Mindannyian örültünk a jól sikerült ruhaosztásnak, legközelebbit ősszel tervezzük megtartani.Nagyon köszönjük mindenki segítségét, akik munkájukkal, idejükkel, lehetőségeikkel támogatták Szolgálatunkat !

Köszönettel : a CSALÁDSEGÍTŐK


honlapkészítés: dupai