Szoros együttműködés Üllő, Vecsés és Ecser polgárőrei között

Üllő, Vecsés és Ecser polgárőr egyesületeinek elnökei, a települések polgármesterei aláírták azt a megállapodást, amely a bűnmegelőzők szorosabb együttműködésről szól. A három polgárőr egyesület egymást támogatva és segítve látja el a jövőben a feladatát. Kiépítették az ügyeleti szolgálatot, modern, a mai kor technikai vívmányainak megfelelő hírközlési rendszert üzemeltetnek. Együttesen vesznek részt továbbképzéseken és ami a legfontosabb, közösen is látnak el szolgálatot. A jövőben, ha valamely településen történik valamilyen jogsértés, perceken belül több polgárőr járőr is a helyszínre tud vonulni.
A megállapodást megelőzően egyeztettek az Országos Polgárőr Szövetséggel, a Monori Rendőrkapitánysággal, sőt mindhárom önkormányzat képviselő-testülete is áldását adta a kontraktusra.

Az ünnepélyes aláírásra 2016. április 8-án, pénteken került sor Vecsésen az Ecseri Polgárőr Egyesület, Üllői Polgárőr és Bűnmegelőzési Egyesület, Vecsés Települési Polgárőr Egyesület részéről. A fotók az ünnepségen készültek.


Az egyesületi elnökök kézjegyükkel látják el a megállapodást

Csoportkép a ceremónia után

Gál Zsolt ecseri, Kissné Szabó Katalin üllői és Szlahó Csaba vecsési polgármester

Gál Zsolt ecseri polgármester és Markos György, az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke

honlapkészítés: dupai