A települési ügysegéd áprilisi ügyfélfogadási rendje

Kizárólag április hónapban a Vecsési Járási Hivatal települési ügysegéde Ecseren hétfői napokon a megszokottól eltérően hétfőnként 08.00. és 12.00. óra között tart ügyfélfogadást. 12 órát követően az ecseri lakosoknak ügyintézési lehetőséget 07.00.-17.00. óráig a Vecsési Kormányablakban, illetve 13.00. órától 16.00. óráig a Maglódi Kirendeltségen biztosítanak.
A változás tehát a 2016. április 11., április 18. és április 25. napokat érinti.

Az ügyfélfogadási rend változásának az az oka, hogy Pest megye kilenc járási hivatala, beleértve a Vecsési Járási hivatalt is, 2016. április hónapra kiemelt feladatként kapta meg az illetékességi területén található tanyák felmérését helyszíni szemle tartásával. A feladat végrehajtása jelentős munkaerő átcsoportosítással jár, ezért a kiemelt kormányzati feladat szoros határidejének betartása érdekében ésszerűsíteni szükséges a kirendeltségek és ügysegédek ügyfélfogadási idejét is.

Magyarország Kormányának alapvető célkitűzése minden tanya villamos energiával történő ellátása 2020-ig. Jelenleg hazánkban nincs olyan hiteles statisztika, amely alapján meg lehetne határozni a tanyán élők jelenlegi helyzetét, szociális rászorultságát, különösen az árammal nem rendelkező tanyák számát, elhelyezkedését, fizikai állapotát, így a tanyák villamosításának beruházási terve megalapozásához felmérés elvégzése szükséges.


honlapkészítés: dupai