Áramszünet

Az Elektromos Művek tájékoztatása szerint 2016. március 29-én, kedden és 30-án, szerdán 08.00. órától 15.00. óráig áramszünet lesz az alábbi utcákban:
A Szegfű utca páros oldalán a 2-52. szám között. A Szegfű utca páratlan oldalán az 1-19. szám között.
Az Apponyi utcában, az Andrássy utcában, a Jókai utcában.
A Gagarin utcában a páros oldalon a 2-18. szám között, a páratlan oldalon az 1-13. szám között.
Az Ady Endre utca páratlan oldalán. Az Ady Endre utca páros oldalán a sportpályát érinti az áramszünet.
Az Ipar utcában az Ady utca felől számított első négy bekötésnél nem lesz villany.
Az áramszünet az Andrássy utcai Óvoda működését nem befolyásolja, mert az intézmény az Arany János utca felől kapja a betáplálást.

Lakossági kérdésre szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az áramszünetet műszaki szükségszerűség miatt határozta el az ELMÜ, a javítási munkák idejére. Az áramszünet megrendelője nem az Önkormányzat. A szolgáltató az önkormányzatot nem is értesíti közvetlenül, csak a fogyasztókat. A Polgármesteri Hivatal kérte az Elektromos Műveket, hogy adjanak részünkre tájékoztatást, annak érdekében, hogy mi is naprakész információkkal szolgálhassunk a lakosok felé. Az ELMÜ az önkormányzat véleményét nem kéri ki a korlátozás idejének meghatározásában, arra befolyással nem bírunk. Tisztában vagyunk vele, hogy az üzemszünetnek optimális időpontja nincsen. Hideg időben a fűtés hiánya okozhat gondot, melegben a hűtők, fagyasztók leolvadása jelent problémát. A biztonságos energia-ellátás érdekében azonban időközönként el kell végezni olyan munkákat, amelyeket csak feszültségmentes hálózaton lehet megcsinálni. Ilyen például a transzformátor csere. Az Elektromos Művek szakemberei minden olyan tevékenységet elvégeznek a feszültségmentesítés előtt, amellyel csökkenthetik az áramszünet időtartamát. Itt kell megjegyezni: Ha előbb végeznek a munkával, akkor a hálózatot minden külön értesítés nélkül visszakapcsolják.
Kérik szíves megértésüket!

Polgármesteri Hivatal


honlapkészítés: dupai