Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet - Egészségkártya

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet, valamint az Egészségkártya Kft.
a Betegek Világnapja alkalmából az intézmény fekvő betegeinek 2016. február 11-29. között TÉRÍTÉSMENTESEN lehetővé teszi az Egészségkártya igénylését.

II. János Pál pápa 1992-ben azzal a szándékkal nyilvánította február 11-ét a Betegek Világnapjává, hogy ezen a napon megemlékezzünk a betegekről és az egészségügyben dolgozókról. A katolikus egyházfő ezen a napon minden évben üzenetet intéz a betegségben szenvedőkhöz, de ez a nap a gyógyítókról is szól.
A jó orvos – beteg kapcsolat nagy jelentőséggel bír a kezelés és a mielőbbi gyógyulás szempontjából. Ennek egyik feltétele a két fél közötti megfelelő minőségű és mennyiségű információáramlás. Az Egészségkártya célja, hogy ezt lehetővé tegye.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház Magyarországon eddig egyedülálló kezdeményezéssel valósította meg a páciens központú egészségügyi ellátást egy korszerű informatikai módszerrel, az Egészségkártya bevezetésével.

Mire tudja használni az Egészségkártyát?
 Bárhol, bármikor hozzáférhet interneten keresztül a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban és Rendelőintézetben keletkezett dokumentumaihoz
(zárójelentés, lelet, ambuláns lap).
 Amennyiben úgy dönt, könnyen megoszthatja dokumentumait kezelőorvosával, háziorvosával, akár dokumentumonként megadva az
egyes hozzáféréseket.
 A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet bizonyos orvosi beutalás nélkül igénybe vehető egészségügyi szolgáltatásaira közvetlenül előjegyzést tud kérni a portálunkon keresztül (ezen szolgáltatások köre a jövőben fokozatosan fog kialakulni, igény szerint bővülni).

Hogyan tud csatlakozni a rendszerhez?
 A csatlakozás regisztrációhoz kötött, melyet a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet területén, az Egészségkártya regisztrációs ponton (Bővebb információt a regisztrációs pont helyéről a www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com oldalon talál.) tehet meg (az igénylőnek hitelt érdemlően igazolnia kell adatai megfelelőségét a személyi igazolvány, a lakcímkártya és a TAJ kártya bemutatásával).
 A regisztrációt és a személyazonosítást követően kerül sor a szolgáltatás aktiválására, amely 3 évre biztosítja a rendszerhez a hozzáférést. A térítésmentes regisztráció elvégzésének határideje 2016. február 29.
 A rendszer internetes portálon (www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com) keresztül a regisztrációs ponton kapott azonosítóval és jelszó
megadásával hozzáférhető.
 A regisztrációs díj befizetését követően 30 napon belül postai úton juttatjuk el Önhöz a végleges névre szóló Egészségkártyáját.

A térítésmentes regisztráció igénybevételéhez, kérjük, hozza magával a mellékelt tájékoztató anyagot és adja át a regisztrációt végző kollégának a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban található regisztrációs ponton. Ennek a szórólapnak az átadásával Önnek nem kell megfizetni az Egészségkártya 2.990 Ft-os regisztrációs díját, azt a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és az Egészségkártya Kft. ajándékozza Önnek.

További információt a szolgáltatásunkról a www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com">www.egeszsegkartya.com oldalon talál, regisztrációval kapcsolatos kérdését felteheti a regisztrációs ponton illetve érdeklődhet telefonos ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 7:00 és 18:00 óra között a 06-21-383 2200 telefonszámon.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát fenntartjuk, kérjük részletes információért keresse fel internetes oldalunkat, vagy érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Bajcsy_Betegek-Vilagnapja_EK_betegtájékoztató.pdf


honlapkészítés: dupai