Pénteken Ecser egyes utcáiban áramszünet lesz

Az Elektromos Művek tájékoztatása szerint két körzetben lesz áramszünet 2016. január 29-én, pénteken.
11.30-tól 15.30-ig áramszünet lesz a Hunyadi, Kossuth, Kereszt, Eskü, Szent Imre, József Attila utcában teljes hosszban. Ugyanekkor áramszünet lesz a Grassalkovich téren, ahol a plébániát, a templomot, a régi takarékszövetkezet épületét és az I. számú Óvodát érinti a korlátozás.
A Kálvária utcában a páratlan oldalon az 1- 33. házszámig, a páros oldalon 2-38. házszámig nem lesz villany. Érintett még a Rákóczi u. 21. szám alatti ingatlan, valamint a József Attila utcából nyíló 09. helyrajzi számú dűlőút.

Ugyancsak 2016. január 29-én, pénteken 12.00. órától 16.00. óráig szünetel az áramszolgáltatás a Jókai, Apponyi, Andrássy utcákban. A Szegfű utcában a páratlan oldalon az 1-19. házszámig, a páros oldalon a 2-52. házszámig. Érintett még a Gagarin utca a páratlan oldalon 1-13. házszámig, a páros oldalon a 2- 18. számig. Az Arany János utcában a 2-12. és az 1-11. számig nem lesz villany. Az Andrássy utcai Óvodát a korlátozás nem érinti, mert az Arany János utca másik szakaszáról kapja a betáplálást. Az Ady Endre utca páratlan oldalán az 1-51. számig nem lesz villany. A páros oldalon a Sportpálya érintett. Az Ipar utcában négy fogyasztót érint a korlátozás az Ady utca felől számolva.
Az Elektromos Művek az érintetteket szórólapon, illetve a közületeket levélben értesítette. A fogyasztók szíves megértését kérik.


honlapkészítés: dupai