Téves a szemétszállítási behajtási értesítők nagy része (Frissítve)

Az elmúlt napon több ecseri lakos kereste meg az önkormányzatot azzal a panasszal, hogy a Vertikál Zrt. megbízásából egy ügyvédi iroda fizetési felszólítást küldött nekik postán. Ezeket a fizetési felszólításokat jogtalannak tartották, mert ők befizették a hulladékszállítási díjat.
Gál Zsolt polgármester úr megkereste a Vertikál Zrt-t. A cégnél azt a tájékoztatást adták, hogy sajnos hibás listát küldtek a behajtást végző ügyvédi irodának, a kiküldött felszólítások nagy része hibás. Azoknak, akik hibás levelet kaptak, értesítést küldenek.
Honlapjukon nyilatkozatot tesznek közzé, és az érintettek szíves elnézését kérik, annál is inkább, mert nemcsak Ecseren, hanem más településeken is előfordult a cég részéről hasonló tévedés.

Időközben megérkezett a Vertikál Zrt. közleménye is:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunknál előforduló adminisztrációs hiba miatt, a Dr. Patyi és Társa Ügyvédi Irodának behajtásra átadott ügyfelek listája tévesen került összeállításra.
Az átadott adatbázist és az egyenlegek állását ellenőrizzük.
A hátralékkal nem rendelkező ügyfeleinket levélben a visszavonásról tájékoztatjuk.
Azon fizetési késedelemmel rendelkező ügyfeleink, akik egyenlegébe 2015.09.30-át követő fizetési határidejű számlák is lehívásra kerültek, rövidesen egy módosított egyenlegű értesítőt kapnak.
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.

Ferencz Kornél
VERTIKÁL Nonprofit Zrt


honlapkészítés: dupai