Gyakrabban közlekednek az autóbuszok a Kőbánya-Kispesti vonalon

A tavasszal megtartott járási szintű menetrendi egyeztetéseket követően a Közlekedéstudományi Intézet megvizsgálta a 2210 számú, Budapest (Kőbánya-Kispest)–Ecser–Maglód–Gyömrő autóbuszvonalon közlekedő járatok utasforgalmát. Megállapították, hogy a vonal forgalmának 6 évvel ezelőtti beindulása óta az utasok megkedvelték ezt az alternatív útirányt, és egyes járatok alkalmanként zsúfoltan közlekednek. Az adatokat egyeztették a járatokat üzemeltető VOLÁNBUSZ Zrt.-vel, és az elővárosi személyszállítási szolgáltatásokat megrendelő Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal is.

Örömmel tájékoztatjuk a Kedves Utasokat, hogy a zsúfoltság megszüntetése, és az időbeli lefedettség szélesítése érdekében munkanapokon a menetrendi kínálat jelentősen bővül. A járatok munkanapokon egész nap óránként közlekednek, a délutáni csúcsidőszakban pedig – a tanév tartama alatt – félóránként indulnak az autóbuszok.

A járási központ közvetlen közösségi közlekedési kapcsolatának megteremtése érdekében egyes járatok Vecsésen át közlekednek.

A vonal új menetrendjét – amely 2015. december 13-án lép életbe – mellékeljük.

Kellemes utazást kíván a Volánbusz!

Gyömrő - füzet.pdf

2210.pdf


honlapkészítés: dupai