Vakáció! - Tanévzáró ünnepség az Általános Iskolában

Véget ért a 2014/2015-ös tanév. Az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskola tanévzáró ünnepélyét június 16-án, kedden tartották. Az ünnepségen megjelent Dr. Hrutkáné Molnár Monika a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vecsési Tankerületének vezetője, Gál Zsolt Ecser Nagyközség polgármestere.
Arany Zsolt iskolaigazgató megköszönte a pedagógusok,a külsős oktatók, a gyermekek áldozatos munkáját, és mindenki nagy örömére a tanévet hivatalosan is lezárta. Helyettesének Kiss Katalinnak virágcsokorral kedveskedett, elismerve egész éves tevékenységét.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ négy pedagógusnak adományozott oklevelet. Kunné Kántor Katalin, Mártonné Gulyás Ágnes, Pappné Horváth Katalin, Szeverné Csekei Csilla vehetett át elismerést.
Gál Zsolt polgármester Szeverné Csekei Csillának oklevelet adott át, több évi intézményvezetői munkájáért.
Kiss Katalin igazgató-helyettes ezután a kitűnő tanulókat, majd a tanulmányi versenyeken élen járó gyermekeket szólította a tanulóközösség elé, akik büszkén fogadták a gratulációkat.
Az ünnepség után az osztályfőnökök kiosztották a bizonyítványokat. A legtöbben vidáman, mások persze szomorúan távoztak a nyári szünetre. (A fagyizó előtti sor hosszából ítélve mégis sokkal többen voltak a jó tanulók.)

honlapkészítés: dupai