ÁLLAMI REZSICSÖKKENTÉS – MONDJA EL ÖN IS A VÉLEMÉNYÉT!

A Kormány az Államreform Bizottság felállításáról szóló 1602/2014. (XI. 4.) Korm. határozatban célul tűzte ki az állampolgárok és a vállalkozások széles körét terhelő fizetési kötelezettségek enyhítésére irányuló állami rezsicsökkentést.
A Kormány az állami rezsicsökkentéssel kapcsolatos döntései előtt szeretné megismerni az állampolgárok véleményét arról, hogy milyen igazgatási szolgáltatási díj vagy illeték mérséklését vagy megszüntetését tartják indokoltnak. Ennek érdekében a Kormány az állampolgárok és vállalkozások bevonásával konzultációt kezdeményez.
A konzultáció ideje alatt az állampolgároknak lehetőségük van kettő, önkéntes és anoním módon kitölthető kérdőíven a magánszemélyeket, illetve a vállalkozásokat érintő fizetési terhek megszüntetésére vonatkozóan javaslatokat tenniük.

A kérdőívek papír alapon elérhetőek és leadhatóak a Vecsési Járási Hivatal ügyfélfogadásra nyitva álló helyiségeiben a járás valamennyi településén, de kitölhetők online is a www.kormanyhivatal.hu honlapon keresztül 2015. június 5-től 2015. augusztus 6-ig.
Köszönjük, hogy javaslatával segíti az állami rezsicsökkentéssel kapcsolatos döntések előkészítését!

Pest Megyei Kormányhivatal
Vecsési Járási Hivatala


honlapkészítés: dupai