Rajzpályázat - "20 éves az Ecseri Polgárőrség"

Az Ecseri Polgárőr Egyesület megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdet.
Pályázhatnak: óvodások és általános iskolába járó gyerekek.
A pályaművek témája: A polgárőrség. Bármit rajzolhatsz, ami a polgárőrséggel kapcsolatban eszedbe jut.

Alkalmazott technika: A rajzok bármilyen technikával készülhetnek, a hagyományos ceruza, festék, filctoll, zsírkréta alkotások mellett kollázsokat is elfogadunk A/4 méretben.

A pályázat benyújtásának módja: Személyesen az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskolában az ecseri óvodákban vagy a Rábai Miklós Művelődési Házban. Kérjük, minden esetben kerüljön feltüntetésre a pályázó neve, életkora, osztályának, vagy óvodai csoportjának neve/száma, valamint az iskola vagy óvoda megjelölése. Az adatokat a leadott rajz hátoldalán kérjük feltüntetni.

Elbírálás: A beérkezett pályaművek közül 1-3 helyezett kerül díjazásra. A helyezésekről a polgárőrség kiválasztott tagjai, illetve felkért szakemberekből álló zsűri dönt.

Leadási határidő: 2015. május 8.

Eredményhirdetés: Az Ecseri Majálison 2015. május 16-án, szombaton.
A pályázati munkák megtekinthetőek lesznek a Majálison, ahol mindenki leadhatja szavazatát az általa legjobbnak tartott rajzra, mely közönségdíjat kap.

A közönségdíj a polgárőrség május 30-án megtartott rendezvényén kerül átadásra. Továbbá a rajzok kiállításra kerülnek a polgárőrség 20. évfordulója alkalmából rendezett kiállításon.


honlapkészítés: dupai