Polgárőr közgyűlés

Megtartotta szokásos éves közgyűlését az Ecseri Polgárőr Egyesület. A február utolsó napján rendezett közgyűlés jó alkalom volt arra, hogy áttekintsék az elmúlt év történéseit, megvizsgálják az anyagi helyzetet, és megfogalmazzák a jövő céljait.
A polgárőrök 2014-ben jellemzően közterületi járőrszolgálatot láttak el. Ezeket gyakran rendőrrel együtt teljesítették. Részt vettek rendezvénybiztosításokban, gépjármű-felderítési akciókban, de tudtak időt szakítani a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének központi megmozdulásaira is. A tanév elején az iskola környékén teljesítettek szolgálatot. Újdonságként vezették be, hogy a települési rendezvényeken gyermekprogramokkal tudnak megjelenni.
Az önálló közterületi járőrszolgálat időtartama tavaly 2130 óra volt.
Az egyesület rendelkezik a munkájához szükséges legfontosabb eszközökkel. Ilyen a járőrgépkocsi, az URH rádiók, a jogszabályban előírt kötelező felszerelések. Korszerűsítették a rendszámfelismerő technikai megoldásokat.
Tavaly központilag egységes egyenruházatot vezettek be, emiatt komoly kiadást jelentett a ruhabeszerzés..
Az idei évben szeretnék lecserélni a járőrgépkocsit. Az egyesület 1995-ben alakult meg, idén ünneplik az alakulás 20 éves évfordulóját. Erre az ünnepnapra is készülnek, szeretnék igazán emlékezetessé tenni. Terveikben szerepel, hogy fejlesztik az ifjúságvédelmi programjaikat.
Eseménymentes szolgálatot kívánunk az ecseri polgárőröknek!


honlapkészítés: dupai