30 éves az ECSERI NYUGDÍJAS KLUB

2013.06.08-án a Nyugdíjas Klub 30 éves évfordulóját ünnepelték a Művelődési Házban, aminek a nagyterme teljesen megtelt, sőt még az udvaron is sátrakat kellett felállítani. Vendégek is érkeztek a környékbeli településekről, illetve a szlovákiai Nagymagyar testvértelepülésről is. Jelen volt, Bodnár Gábor a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Pest Megyei Szövetség elnöke is.
A Nyugdíjas Klub jelenlegi elnöke Sosovicza Jánosné egy kis történeti áttekintést adott a klub alakulásától napjainkig eltelt időről. Közösen megemlékeztek elhunyt társaikról is, akik már nem lehetnek közöttük ezen az ünnepi napon.
Köszöntőt mondott Gál Zsolt polgármester, aki elmondta, hogy ez a legnagyobb létszámú civil szervezet a településen. Megköszönte az aktív közösségi munkát és jó egészséget kívánt mindenkinek. Aszódi Csaba András a Szlovák Önkormányzat vezetője a nyugdíjasklub hagyományőrző tevékenységére tért ki többek között. A felszólalások után ünnepi műsor következett, majd a vacsorát követően, élő zenekar kíséretével szórakoztak késő estébe nyúlóan.
További jó egészséget és aktív életet kívánunk.


Néptánccsoport ajándéka

Ecseri Nyugdíjas Klub műsora

Emlékezés az elhunytakra

Ünnepi torta

Önkormányzat ajándékának átadása

Szlovák Önkormányzat ajándéka

Egy kis beszélgetés

honlapkészítés: dupai