Ecseri Andrássy utcai Óvoda

Cím: 2233 Ecser, Andrássy utca 11-13.
Telefon: +36 29 335 201
Email: ovoda2sz@gmail.com
Óvodavezető: Durayné Környei Emese
Nyitva tartás: hétköznap 6.00 - 17.00

SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Tisztelt Szülők!

2017.08.30.-án 17.00. órától szülői értekezletet tartunk az óvodában, melyre szeretettel meghívunk mindenkit!

a cikk folytatása
Ebédbefizetés

Kedves Szülők!
2017.július 03-án, hétfőn 7.30.-9.00 óráig lesz ebédbefizetés az óvodában. Ez, a júliust illetve az augusztus utolsó 4 napját érinti. Aki igényli ,kérjük, hogy személyesen vagy telefonon értesítse az óvodát!
Köszönjük

Zölden jobb!

A június 02-án országszerte megtartott: Zöld mozgalom a június 05-i Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódva programban vett részt óvodánk felnőtt közössége. Örömünkre szolgált a kezdeményezés, melyet az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés indított, elősegítve a Környezettudatosság, ezen belül is a Szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítését. Ők azok, akik mindig felhívják az emberek figyelmét arra, hogy jelentős tehertől óvhatjuk meg környezetünket, ha tudatosan gondolkodunk. Szlogenjük: ZÖLDEN JOBB!!!

Bekísértük a KUPAGYŐZTEST

Másfél hónappal ezelőtt egy e-mailt kapott óvodánk, hogy lehetőségünk van pályázni a Bozsik Intézményi Program keretében a magyar NB1 Kupadöntőjének bekísérő programjára. Gondoltam, miért ne? Megírtam a szükséges információkat a Magyar Labdarugó Szövetségnek és némi körítést mellé, micsoda lehetőség és élmény ez egy kisgyermek számára, hogy focista példaképeivel találkozhat. A kapcsolattartó informátor elárulta, hogy az igazgatóságnak nagyon megtetszett a levél, s hogy most először választottak ki óvodát,

Focitábor

Péceli SSE Focitábor


A Városi sportpályán (Hősök útja 48) heti turnusban indítunk napközit a nyári szünetben.
Idejük fociból, ügyességi játékokból és egyéb mozgással és szabadidős tevékenységekből fognak állni!
Fő szervező: Tutor Csaba
Egy turnus hétfőtől – péntekig tart, reggel 08:00 – 17:00.-ig!
Minimum 6 évestől (vagy kisebb, de járjon az ovi focira hozzám) – 14 éves korú gyerekeket várunk a Napközi díja 2500 Ft/fő/nap
(Az ár tartalmazza a háromszori étkezést, és az egész napos felügyeletet)

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Óvoda II. eseménynaptára
Óvoda II. dokumentumtára

Az óvoda bemutatása

Óvodánk Ecser Nagyközség vasúton túli településrészén épült, a lakosság sok - sok munkával segítette az intézmény létrejöttét, hogy minden ecseri kisgyermek óvodai elhelyezése biztosított legyen. 1974-ben került átadásra.

Az óvoda csoportszáma: 4
Férőhelye: 100 fő
Kihasználtsága: minden nevelési évben 100% feletti

(Pedagógiai munkánk iránt a környező községekből is érdeklődnek és kérik gyermekük felvételét, vállalva az átjárás nehézségeit.)

A csoportszobák:

Összesen: 261 m²

Mindhárom csoportszoba összenyitható a földszinten, biztosítjuk az átjárhatóságot, a gyermekek igénye szerint, bármikor átmehetnek testvérükhöz, barátjukhoz.

A kiszolgáló helyiségek megfelelőek, méretben elhelyezésben:

áll a gyermekek rendelkezésére.

Óvodánk 2011-ben lett felújítva, a padlástér beépítésre került 1 csoport szobával, 1 mosdóval, öltözővel, orvosi szobával, irodával. A fenti nagyterem lehetőséget nyújt arra, hogy megfelelő tornatermet biztosítsunk gyermekeinknek, különböző rendezvényeket tartsunk ott.

Óvodánk udvarán (500 m²) 2 homokozó, famászókák, lengőgerendák, árnyékolók padok, asztalok, csúszda biztosítja a gyermekek fejlődését, szabadidős tevékenykedtetését. Pályázat útján nyert pénzösszegből, a szülők közreműködésével ültetett sövény, fák biztosítják az esztétikus és egészségesebb környezetet. A virágoskert gondozásában, és ápolásában a gyermekek is részt vesznek.

A szép, korszerűsített épület falai között végezzük nevelő-, oktatómunkánkat, melyet a derűs hangulat, kötetlenség és játékosság jellemez.

Differenciált neveléssel, egyéni foglalkozással és a családi neveléssel összhangban kívánjuk elérni céljainkat.

Óvodánk a "Tevékenységközpontú Óvodai Nevelési Program" szerint dolgozik, ez tökéletesen illeszkedik az Óvodai nevelés Országos Alapprogramjához és, mert:

A kollégák mindegyike nagy tapasztalattal rendelkezik tájékozottak a szakirodalomban.

honlapkészítés: dupai