Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Ebédbefizetés

Kedves Szülők!
2017.július 03-án, hétfőn 7.30.-9.00 óráig lesz ebédbefizetés az óvodában. Ez, a júliust illetve az augusztus utolsó 4 napját érinti. Aki igényli ,kérjük, hogy személyesen vagy telefonon értesítse az óvodát!
Köszönjük

a cikk folytatása
Képek a Cserfa Kuckó Óvoda életéből

A tanév utolsó hónapjaiban sokasodnak az ünnepek, események, amikre nagyon készülünk.
Megható pillanatokat élhettünk át, amikor kicsikéink az édesanyákat köszöntötték. Az majálison táncosainknak tapsoltunk. Az évzárókon előadott szüreti és gyermeklakodalmas vicces jelenetein pedig, jókat nevettek szülők és a gyerekek egyaránt.

Zölden jobb!

A június 02-án országszerte megtartott: Zöld mozgalom a június 05-i Környezetvédelmi Világnaphoz kapcsolódva programban vett részt óvodánk felnőtt közössége. Örömünkre szolgált a kezdeményezés, melyet az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés indított, elősegítve a Környezettudatosság, ezen belül is a Szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítését. Ők azok, akik mindig felhívják az emberek figyelmét arra, hogy jelentős tehertől óvhatjuk meg környezetünket, ha tudatosan gondolkodunk. Szlogenjük: ZÖLDEN JOBB!!!

Bekísértük a KUPAGYŐZTEST

Másfél hónappal ezelőtt egy e-mailt kapott óvodánk, hogy lehetőségünk van pályázni a Bozsik Intézményi Program keretében a magyar NB1 Kupadöntőjének bekísérő programjára. Gondoltam, miért ne? Megírtam a szükséges információkat a Magyar Labdarugó Szövetségnek és némi körítést mellé, micsoda lehetőség és élmény ez egy kisgyermek számára, hogy focista példaképeivel találkozhat. A kapcsolattartó informátor elárulta, hogy az igazgatóságnak nagyon megtetszett a levél, s hogy most először választottak ki óvodát,

Focitábor

Péceli SSE Focitábor


A Városi sportpályán (Hősök útja 48) heti turnusban indítunk napközit a nyári szünetben.
Idejük fociból, ügyességi játékokból és egyéb mozgással és szabadidős tevékenységekből fognak állni!
Fő szervező: Tutor Csaba
Egy turnus hétfőtől – péntekig tart, reggel 08:00 – 17:00.-ig!
Minimum 6 évestől (vagy kisebb, de járjon az ovi focira hozzám) – 14 éves korú gyerekeket várunk a Napközi díja 2500 Ft/fő/nap
(Az ár tartalmazza a háromszori étkezést, és az egész napos felügyeletet)

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai