Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Találkozás a vadállatbefogóval

Március 20.-án a Művelődési házban jártunk, ahol a gyermekek kedvükre simogathatták az állatokat.. .persze ezek nem hagyományos háziállatok voltak. Az óvodások mégis bátran néztek szembe a kígyóval, a sárkánygyíkkal és a madárpókkal is. Élményekkel telve tértünk vissza az óvodába, ahol még másnap is erről beszéltek. Köszönjük a nagyszerű programot a szervezőnek, Szatmári Zsuzsinak.

a cikk folytatása
Ünnep az óvodában

Sok emberben felmerülhet a kérdés, hogy vajon az óvodában hogyan is ünnepelnek a gyermekek március 15.-e alkalmából, hogyan lehet az ő világukhoz közelebb hozni ezeket az eseményeket. Mivel ebben az életszakaszban a legfőbb tevékenységük a játék, ezeken keresztül ismerhetik meg a világ dolgait. Pedagógusaink az Andrássy utcai óvodában erre minden évben sokat készülnek, s korcsoportok szerint más-más tevékenységekbe ágyazva várják az ünnep napját. Kreatív alkotásokon keresztül elkészítik az ünnephez tartozó jelképeket ( kokárda, zászló,

Boldogság program

A Boldogságóra program megvalósulása 4 évesek körében

Sok-sok nélkülözhetetlen ismeretet szereznek a gyermekek óvodás éveik alatt. Az önellátással kapcsolatos feladatok megvalósítása mellett olyan tapasztalatokat szereznek, amelyek szükségesek a sikeres iskolakezdéshez.

Tavasz

„…Kisütött a nap, jaj de jó…szaladjunk ki az udvarra és nézzük meg a virágokat…” kiáltottak örömükben a gyermekek, ahogy meglátták a fénylő napsugarakat, amint bekukucskálnak a csoportszobába. Így van, talán lassan megérkezik az, amire nem csupán a gyermekek,de mi felnőttek is annyira várunk: a Tavasz, mely kiszabadítja a virágokat, hogy színesre fesse a nevető földet.

Álláshirdetés

Az Ecseri Andrássy utcai Óvoda
a „ Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992.évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján
pályázatot hirdet
az Ecseri Andrássy utcai Óvoda
pedagógiai asszisztens
munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Pest megye, Ecser Andrássy utca 11-13.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai