Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Föld Napja az Andrássy utcai Óvodában

Minden 1970-BEN KEZDŐDÖTT…
Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.
1990-BEN VILÁGMOZGALOMMÁ VÁLT…

a cikk folytatása
Óvodaszépítő nap

A Föld napjához kapcsolódva az idei évben az Andrássy utcai Óvoda első alkalommal rendezte meg óvodaszépítő napját. Köszönjük a szülők összefogását, segítő kezeiket, mellyel tiszta, virágos intézményt varázsoltak az oviból. A pedagógus kollégák irányításával több munkaterületet alakítottunk ki, ahol mindenki szorgoskodhatott kedvére. A gyermekek is kivették részüket a munkálatokból, s persze a végén kicsik és nagyok együtt fogyasztottuk el a megérdemelt ebédet. Fáradtan,

Családi nap a Cserfa Kuckó Óvodában

Szombat délelőtt, szorgos kezek munkája révén szépült meg óvodánk udvara. Tavasszal, mint az elmúlt években is, szorgos anyukákkal, nagymamákkal rendbe tettük a gyógynövényes és a virágos kertet, az erősebbik nem képviselői pedig homokot lapátoltak és füvet nyírtak. Persze a gyerekek is segítettek. Buzgón locsolták a virágzó epret, a magaságyásokat ... és a ruhájukat. Érdemes volt fáradozni, hiszen a dolgozók jutalma, a frissen sült lángos volt.
Köszönet minden kedves családnak, akik ezen a napon segítségünkre voltak!

Farsangi mulatság a Cserfa Kuckó Óvodában

Bár még csak február elején jártunk, de kis ovisainkkal már a telet búcsúztattuk. A farsangi bálba, szebbnél-szebb ruhákat öltve jöttek a hercegnők, tündérek, boszik, valamint az "igazi" hősök: valódi Pókember, Űrdongó, Thor, indián, kalóz, vadász, íjász, és persze a serif. Idén egy meghívott vendégünk is volt, aki vidám nótákkal örvendeztetett meg bennünket. A tánc és a jókedv nem is maradt el.

SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Tisztelt Szülők!
Szeretettel várunk mindenkit 2018.január 31-én délután 17.00. órától óvodai szülői értekezletünkre!

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai