Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Farsangi mulatság a Cserfa Kuckó Óvodában

Bár még csak február elején jártunk, de kis ovisainkkal már a telet búcsúztattuk. A farsangi bálba, szebbnél-szebb ruhákat öltve jöttek a hercegnők, tündérek, boszik, valamint az "igazi" hősök: valódi Pókember, Űrdongó, Thor, indián, kalóz, vadász, íjász, és persze a serif. Idén egy meghívott vendégünk is volt, aki vidám nótákkal örvendeztetett meg bennünket. A tánc és a jókedv nem is maradt el.

a cikk folytatása
SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Tisztelt Szülők!
Szeretettel várunk mindenkit 2018.január 31-én délután 17.00. órától óvodai szülői értekezletünkre!

Karácsony a Cserfa Kuckó Óvodában

Az ünnepeink közül a karácsony az, amit a legnagyobb várakozás, és készülődés előz meg. Elkészül a karácsonyi dekoráció, mézeskalács illata lengi be az épületet, felcsendülnek a karácsonyi dalok. A gyerekek pedig egyre nagyobb izgalommal várják, hogy idén mit hoz a Jézuska. Majd eljön a várva-várt nap. Gyönyörű karácsonyfa, sok szép ajándék, öröm, csillogó szempárok.
Minden kedves ecseri lakosnak hasonló boldogságot kívánunk az elkövetkező ünnepekre és a jövő évre!

Cserfa Kuckó Óvoda

Sikeres zöld óvoda pályázat

A Cserfa Kuckó Óvoda -az idei év őszén- benyújtotta pályázatát a három évvel ezelőtt elnyert "Zöld óvoda" cím meghosszabbítása érdekében. A pályázatokat értékelő bizottság sikeresnek találta beadványunkat, így újabb 3 évig lehetünk "Zöld óvoda".

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai