Iskolai aktualitások

2012. március 20-22. között nyílt tanítási napokat tartunk, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Ezeken a napokon (márc. 20-22.) tartjuk az első osztályosok beíratását is a 2012/2013-es tanévre. Március 20-án és 22-én 800 – 1500 óráig, 21-én 1200 – 1700 óráig az irodában.
A beiratkozásra akkor is sort kell keríteni, ha más iskolába kívánják gyermeküket beíratni. (Ilyenkor hozni kell a körzeten kívüli intézményekből egy befogadó nyilatkozatot. Ha ez még nincs meg, akkor természetesen később is lehet pótolni.)
A beíratásnál szükség lesz:
-Óvodai szakvéleményre,
-A gyermek születési anyakönyvi kivonatára, TAJ-kártyájára, hatósági bizonyítványára vagy lakcímkártyárar.hu
-A szülők személyi igazolványára
-Nyilatkozattétel (helyben) a napközi és a hittan (katolikus, református) igényről
Új diákigazolvány igénylési rendszert vezetett be a Kormány 2012-től. A diákigazolványok igénylése ezentúl teljesen elektronikusan történik. Az igénylés ezután is az általános iskolában zajlik, de ezt egy okmányirodai fényképezés előzi meg, mely díjtalan.Itt veszik fel az alárásokat is. Erről egy adatlapot kap az igénylő, melyet be kell hozni az iskolába. Az elektronikus igénylés az ellenőrzött adatlap alapján innen történik.
Az okmányirodába be kell jelentkezni (330-011/108-as mellék), vinni kell a gyermek születési anyakönyvi kivonatát, a személyi igazolványt és a lakcímkártyát.
A diákigazolvány díja a Korm. rendelet alapján 1400 Ft, amelyet az iskolában kell befizetni, és az intézmény továbbítja majd átutalással a kiállító szervnek.
Az elkészült igazolványokat a jogosult lakcímére postázzák, az iskola csak visszajelzést kap a számáról.

honlapkészítés: dupai