Széchenyi Programiroda

A Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. és a helyi szintű tanácsadás

A Kormány a Széchenyi Programirodákról szóló 68/2011. (IV.28.) rendeletével, az Új Széchenyi Terv megvalósításának elősegítése, az ott meghirdetett pályázóközpontúság, minőség és hatékonyság elveinek megvalósulása érdekében létrehozta a Széchenyi Programirodák rendszerét. Az Irodákkal összefüggő központi feladatokat a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. látja el.
A Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. (továbbiakban Széchenyi Programiroda) tulajdonosi jogait a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium gyakorolja.
A Széchenyi Programiroda kiemelt feladata az Új Széchenyi Terv operatív programok forrásainak népszerűsítése és a fejlesztési források felhasználásának elősegítése, továbbá a gazdaságilag hátrányos térségek gazdaságfejlesztése, életminőségének javítása, az ott élő vállalkozások illetve munkavállalók piaci helyzetének javítása.

A Széchenyi Programiroda égisze alatt tevékenykedő, országos szinten jelen lévő fejlesztési tanácsadók célja, hogy egy olyan ügyfélközpontú támogatási rendszer jöjjön létre, amely a pályázók igényeire közvetlenül, térítésmentesen és hitelesen tud reagálni. Így a lehetőség többé nem tűnhet kiváltságnak, mert a tanácsadókon keresztül az információ mindenkihez el tud jutni.

Új Széchenyi Terv karnyújtásnyira, mostantól az Ön szolgálatában.

Regionális tanácsadója: Barna István
tel.: (30) 307-9914
email: barna.istvan@szechenyiprogramiroda.hu

Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft.
cím: 1053 Budapest, Szép u. 2., 2. emelet
email: info@szechenyiprogramiroda.hu
www.szechenyiprogramiroda.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

honlapkészítés: dupai