Beszámoló a Pécel – Ecser pingpong

Május 24-én az ecseri iskolában tartottuk a két település közötti megmérettetést. Minden játékos huszonegy poénos meccset játszott két győzelemig. Ez összesen huszonegy párt jelentett a sorsolás alapján.
Az utolsó percig döntetlen volt az állás, mindkét csapat állta a sarat keményen. A mindent eldöntő mérkőzés is reményekre jogosított bennünket, mert két döntetlen játszma után 21 – 18-as vereséggel (tehát meglehetősen szoros meccsen) dőlt el a játék Pécel javára. GRATULÁLUNK!
Magyarázatra ugyan nem szorul a dolog, hiszen nyert a jobbik, ámbár azért el kell mondani, hogy Pécel részéről két testnevelő tanár is részt vett, így a profik ellen nincs mit szégyenkeznünk. Majd a visszavágón megpróbálunk fordítani!
Előbb azonban Maglód ellen állunk ki július 3-án. A helyszín még nem tisztázott, és az ecseri csapat összeállításán is kell kicsit javítani ugyanis én, aki csak szeretek de nem tudok pingpongozni, mentes vagyok minden labdaérzéktől, ebben a sportban is csak az az apró, guruló, fickándozó, huncut labda az ellenségem ami elkerülhetetlen, nem hiszem, hogy túl nagy támaszt jelentenék egy csapatjátékban a vesztett mérkőzéseimmel.
Mindenesetre próbálkozunk tovább, hiszen nagyon jó volt együtt lenni és mozogni még akkor is, ha a magam részéről remélhetőleg átmeneti jelleggel mozgáskorlátozottá váltam.

Ecser, 2004. június 2.
- Tatár -

honlapkészítés: dupai