Közvilágítási hibák bejelentése

Több lakossági bejelentés érkezett az utóbbi időszakban a Polgármesteri Hivatalhoz, amelyben azt kifogásolták, hogy az ELMÛ Nyrt. Ügyfélszolgálata nem fogadja az Ecserről érkező hibajelentéseket.

Az ELMÛ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. 2006. évben alapított közös vállalkozása, az ELMÛ Hálózati Kft. javítási kötelezettségébe, az elektromos hálózat „passzív” elemeinek javítása tartozik, ilyenek: oszlop, vezeték, vezérlő meghibásodása, kábelhálózat meghibásodásából adódó szakaszhibák.

A közvilágítás „aktív” elemeinek javítását, -tehát a fényforrások, lámpatestek és azok tartozékainak meghibásodását– Ecser, és több település vonatkozásában az EUROVILL Kft. végzi.

Tekintettel arra, hogy szakember tudja eldönteni azt a tényt, hogy aktív vagy passzív elem meghibásodása okozza adott területen a közvilágítás hibáját, ezért kérjük, hogy a hibabejelentéseket elsősorban az EUROVILL Kft.-nél az alábbi elérhetőségeken

Tel.: 06-40-980-030
Fax: 06-29-530-101
E-mail: kozvilagitas@eurovill.hu

tegyék meg, vagy a Polgármesteri Hivatalnál is bejelenthetik

Tel.: 06-29-335-161
Fax: 06-29-335-416
E-mail: polgarmesterihivatal@ecser.hu

a fentiek szerint.

Tapasztalataink alapján a közvilágítási hibák jellemzően az „aktív elemek” hibájából adódnak. Amennyiben az EUROVILL Kft. azt tapasztalja, hogy a bejelentett hiba „passzív elemet” érint, akkor haladéktalanul továbbítja a hibajelentést az ELMÛ felé.

Polgármesteri Hivatal

honlapkészítés: dupai