Tervezésre vonatkozó árajánlat

Ecser Község Önkormányzata a térségben közeljövőben várható országos volumenű infrastrukturális beruházásokra tekintettel készítette el Településszerkezeti Tervét, amely ez évben újabb fejlesztési terület bevonása miatt módosításra is került.

Ennek kapcsán merült fel a szennyvizek kapacitás-biztos elhelyezésének megoldása.
A tervezői javaslat alternatív:

a) A jelenleg üzemelő Gyömrő – Maglód – Ecser közös tulajdonát képező szennyvíztisztító (helyileg Gyömrőn van) 2000 m3/d teljesítményről történő bővítése lépcsőzetesen. Ezzel együtt új összekötő nyomó vezeték kiépítése Ecser és a telep között.

b) Csatlakozás Budapest, XVII. ker. Zrínyi és Rózsaszál utcák kereszteződésében a Fővárosi Csatornázási Művek Rt. aknához.

c) Önálló tisztítómű megépítése.

Az előzetes műszaki és gazdasági tényfeltárások arra a következtetésre juttattak bennünket, hogy a c.) változatot preferáljuk.

A rendelkezésünkre álló dokumentumok melléklésével kérünk Önöktől olyan tervezésre vonatkozó ajánlatot, amely kiterjed az alternatívák vizsgálatán keresztül az elvi engedélyes tervre, a létesítési és kiviteli tervekre kompletten. Szeretnénk azt is megbecsülve tudni, hogy a tervezett önálló szennyvízkezelő milyen fajlagos költséghatáron fog működni. Szükséges ezen kívül annak fentiekhez hasonló jellegű tervezése, hogy a jelenlegi üzemelő csatornahálózatot miként kell összekötni az új tisztítóval.

Kérjük továbbá a tervkészítés ütemezését, valamint tervezési és működési (mármint az elkészült telepek) referenciáknak a megadását.

Ajánlatukat címünkre 2004. június 15-ig szíveskedjenek eljuttatni.

Amennyiben kérdéseik merülnének fel, úgy az üzemeltető szervezetünk, ill. munkatársaim is állnak rendelkezésükre.

Érdeklődni a Polgármesteri Hivatalban lehet a 29/335-161 vagy a 29/335-166 telefonon lehet.

Ecser, 2004. május 28.
Harazin István
polgármester

honlapkészítés: dupai