2010. május 27-én szállít utoljára az A.S.A Kft

Ecser Község Önkormányzata 2009. december 31-én Európai Uniós közbeszerzési pályázatot írt ki Ecser Község területén a települési szilárd hulladék elszállítására, mert a korábbi szemétszállító cég, az A.S.A Kft szerződése lejárt. A közbeszerzési pályázaton négy cég indult el, és összességében a legjobb ajánlatot a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt. tette, így ez a cég nyerte el a szemétszállítás jogát a következő öt évben.

Az A.S.A Kft 2010. május 27-én, csütörtökön szállítja el utoljára a szemetet, ezért célszerű a többlet hulladék elvitelére korábban vásárolt A.S.A felirítú zsákokat ezen a napon felhasználni.

Az új hulladékszállítási rendről még ezen a héten bővebb tájékoztatást kap mindenki írásban és honlapunkon. A tájékoztató szövegét most egyeztetjük a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt vezetőivel.

Előre annyit lehet tudni, hogy a szemétszállítás júniustól nem csütörtökönként, hanem keddenként lesz, tehát a Kaposvári Városgazdálkodási Zrt először június elsején, kedden viszi el a szemetet.

Polgármesteri Hivatal

honlapkészítés: dupai