Óvodavezetői álláshely hirdetés

Ecser Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az 1.sz. Grassalkovich téri Óvodába óvodavezetői beosztásra pályázatot hirdet.
A vezetői megbízás határozott időre 2015. VIII.15-ig szól. Pályázati feltételek: óvodapedagógus vagy konduktor-óvodapedagógus főiskolai végzettség és pedagógusi szakvizsga. Legalább 5 év feletti szakmai tapasztalat, felhasználó szintű MS Windows NT/2000/XP ismeret, vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása, magyar állampolgárság, büntetlen előélet.
A pályázat részeként benyújtandó iratok: 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, részletes szakmai önéletrajz, az intézmény vezetésére vonatkozó program, szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzelés, iskolai végzettséget tanúsító okiratok másolata. Nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az elbírálásban résztvevők megismerhetik.
A pályázat benyújtásának határideje és módja: 2010.III.18. Postai úton vagy személyesen: Ecser Községi Önkormányzat (2233 Ecser, Széchenyi u. 1.), vagy e-mailban:polgarmesterihivatal@ecser.hu címen.
A beérkezett pályázatok elbírálását az Oktatási, Ifjúsági és Kulturális Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület végzi 2010. március 29-ig.

honlapkészítés: dupai