Idősek Karácsonya

A Községi Önkormányzat az idén is megrendezte az Idősek Karácsonya című rendezvényét, ahol a 70 éven felüli lakosokat köszönti műsorral és egy ünnepi csomaggal. Idén a helyszín megtalálása okozott gondot, mert a Művelődési Ház átépítése miatt, most ott nem lehetett megrendezni az ünnepséget. Segítségünkre sietett Kupecz András úr, a volt Cserfa Étterem tulajdonosa, aki felajánlotta épületét a rendezvény céljára. Nagyon szépen köszönjük!

A megjelent vendégeket Harazin István polgármester köszöntötte. A polgármester úr tájékoztatást adott a Művelődési Ház felújításának munkálatairól. Szólt arról is, hogy a gazdasági válság hatásai sajnos megviselik az ecseri embereket éppúgy, mint az ország más vidékein élőket. Nemcsak anyagi értelemben, hanem lelkileg is. Nap mint nap tapasztalni, hogy bizony idegesek, türelmetlenek vagyunk, és rendkívül elégedetlenek. Ilyenkor az anyagi segítség mellett sokat jelent a jó szó, az odafigyelés.
Sosovicza Jánosné a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke is köszöntötte a megjelenteket, a szavakon túl egy dallal is.

A meghívott vendégművész, Gergely Róbert fellépése nagy sikert aratott. Közvetlen hangon szólította meg a közönséget, dalai illettek a közönséghez, és az ünnephez. Ismét megbizonyosodhattunk arról, hogy Gergely Róbertnek kiváló hangja van.

A Polgármesteri Hivatal dolgozói 380 csomagot állítottak össze, és adtak át a megjelenteknek.
Nagyon örültünk annak, hogy a havas idő ellenére eljöttek a meghívottak és telt ház volt az ünnepségen.

honlapkészítés: dupai