Óvodabővítésre pályázik az önkormányzat

Ecser Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújtott be a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanácshoz. A pályázat célja az Andrássy utcai Óvoda tetőterének beépítése.
A támogatásból igényelt összeg 17.037.224-Ft, a saját erő 9.173.891-Ft, tehát a beruházás összköltsége előreláthatólag 26.211.115-Ft-ra tehető. A Képviselő-testület a fejlesztés saját forrásösszegét a költségvetésében lévő fejlesztési tartalék terhére biztosítja. A pályázat elkészült, azt benyújtottuk a Pro régió Nonprofit Közhasznú Kft-hez. Õk értesítették önkormányzatunkat, hogy a pályázatot regisztrálták, formailag értékelték és befogadták.

Előzmények: Az Andrássy utcai Óvoda épülete korábban lapostetős volt. Mikor a mostani tetőszerkezetet felépítették, már úgy készítették el, hogy alkalmas legyen a tetőtér csoportszoba, és kiszolgáló helyiségek elhelyezésére. Az épület bővítésének tervei is elkészültek és rendelkezünk építési engedéllyel is. Az előkészítés során ezért épült meg a lépcső, és kerültek ablakok is a tetősíkba. A férőhelybővítés ebben az épületben oldható meg a legkönnyebben.

Bízunk abban, hogy elképzeléseinket a Regionális Fejlesztési Tanács támogatni fogja.

honlapkészítés: dupai