Nem nyert

Az önkormányzati miniszter 8/2009. számú rendeletében hirdetett meg támogatási lehetőséget a közoktatási intézmények infrastruktúrális fejlesztésére. Ecser Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy döntött, hogy két pályázatot is bead, remélve a támogatást. Az egyik pályázat az Általános Iskola fejlesztését célozta. Az öltözők felújítását, akadálymentesítését, a tornaterem szigetelését és festését, valamint az emeletes épületszárnyban a nyílászárók cseréjét szerettük volna elérni a lépcsőház burkolatcseréjével együtt.
A II. számú Óvodánál a fűtés korszerűsítését, a nyílászárók cseréjét és a vizesblokkok felújítását jelöltük meg pályázati célként.
Mindkét esetben 16 millió forintot kértünk, négy-négymillió önerő mellett.
Az önkormányzati miniszter értesítette a Polgármesteri Hivatalt, hogy a benyújtott pályázataink formailag és tartalmilag is megfelelőek voltak. A rendelkezésre álló határidőig Ecser Község Önkormányzata mellett azonban számos további pályázat érkezett be, ezért a rendelkezésre álló forrás csak az igények töredékére volt elegendő, ezért forráshiány miatt nem részesült Ecser támogatásban.

A továbbiakban is megragadunk minden alkalmat arra, hogy saját forrásainkat pályázati pénzekkel kiegészítsük, és az intézményeinket fejleszthessük.

honlapkészítés: dupai