Sétányt avattunk

Ecser Nagyközség Önkormányzata a HungaroControl Zrt támogatásával elkészítette főutcánk, a Széchenyi utca sétányának újabb szakaszát. A hídtól az emlékműig tartó szakasz megvalósítását a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgáltató Zrt Társadalmi Felelősségvállalási Programja keretében 1.100.000-Ft átutalásával segítette.

A sétány avatására 2015. december 11-én, pénteken késő délután került sor. A sétány mellett lerakott fáklyák fényében Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő és Gál Zsolt Ecser polgármestere mondott ünnepi beszédet. Műsort az Andrássy utcai Óvoda óvodásai és a Laky Ilonka Általános Iskola néptáncosai adtak.

A kivitelezéshez szükséges önerőt a Nagyközségi Önkormányzat biztosította. A kivitelező az EKO Ecseri Kommunális Szolgáltató Kft volt. Ismét bebizonyosodott, hogy az önkormányzat saját cége alkalmas nagyobb volumenű kivitelezési munkák elvégzésére is. Önköltségi áron tudnak járdát is építeni, míg korábban ilyen feladatokra külsős vállalkozót kellett, nagyobb költséggel keresni.

Az ecseriek már birtokba is vették az új sétányt.

Ismét köszönjük a HungaroControl támogatását, akiknek segítségével már több szép beruházás is elkészült településünkön!


Az Andrássy utcai Óvoda fellépése

Gál Zsolt polgármester és Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő


Az Ecseri laky Ilonka Általános Iskola néptáncosai

A kivitelezők: Az Ecseri Kommunális Szolgáltató Kft


A hideg idő ellenére sokan eljöttek az avatásra


honlapkészítés: dupai