Egy vereség, egy győzelem

Új csoportban kezdte meg a bajnokságot az ecseri felnőtt labdarúgó csapat. Átalakulás folytán a Pest megyei II. osztály Közép Csoportjában játszanak, így ismét új együttesekkel ismerkedünk meg, ami nyilván nem jelent előnyt a játékosok szempontjából.

2015. augusztus 15-én Budakalászon játszott az ecseri felnőtt csapat.

Budakalászi MSE – Ecser S.E. 4 -2 (2-1)

Csapatunk összeállítása: Gerhát Tamás, Vágó Bence, Budavári Bence, Ambrus Bálint, Földváry Attila, Fehér Tamás (Sztancsik Máté 86’), Tóth Máté (Földi Péter 86’), Lévai Csaba, Lengyel István (Zsidi Balázs 86’), Brunner Ádám, Félix Attila.

Góllövőnk: Fehér Tamás a 33. és a 47. percben.

Sárga lap: Földváry Attila 31’
Ambrus Bálint 58’
Gerhát Tamás 61’

A budakalásziak szerezték meg a vezetést, sőt növelték is előnyüket. Sikerült kiegyenlíteni, de a második félidő végén a hazaiak kerekedtek felül.


Augusztus 23-án, vasárnap 17.00. órakor Ecseren tartották az Ecser S. E. – Pomáz-ICO SE. meccset, amelyre szép számmal látogattak ki a nézők az Ady Endre utcai pályára.

Ecser S. E. – Pomáz-ICO E.E. 3 – 2 (2-0)

Összeállításunk: Gerhát Tamás, Vágó Bence, Budavári Bence, Ambrus Bálint, Szabó András Attila, Fehér Tamás (Zsidi Balázs 90’), Tóth Máté (Gazdag Dániel 75’), Lévai Csaba, Lengyel István (Földváry Attila 80’), Brunner Ádám, Félix Attila.

Góllövők: Lévai Csaba 8’
Fehér Tamás 28’
Gazdag Dániel 86’

Sárga lap: Budavári Bence 29’
Tóth Máté 63’
Vágó Bence 85’

Hamar megszerezte a vezetést az ecseri csapat. A második gól után lassult a tempó. A fordítás után viszont gólt tudott szerezni a pomázi együttes. A 63. percben a bíró kiállított egy pomázi játékost, parázs volt a hangulat a pályán. Mégis az emberhátrányban játszó pomáziak szereztek gólt, kiegyenlítettek. A hazaiak vezettek támadásokat, kétszer kapusbravúr, egyszer a kapufa akadályozta meg az ecseri gólszerzést. Végül a hajrában Gazdag Dániel lövése jelentette a győzelmet. Izgalmas meccset láthattak a nézők.


honlapkészítés: dupai