Búcsúzunk Hosszú Mihálytól

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
Hosszú Mihály
2015. év augusztus hó 4. napján
életének 62. évében elhunyt.
Felejthetetlen halottunk földi maradványait folyó év augusztus hó 18. napján 16 órakor a görög katolikus vallás szertartása szerint helyeztetjük örök nyugalomra az ecseri temető ravatalozójából.
Drága emléke szívünkben él!

A gyászoló család


Mikor a múlt héten kedden este meghallottuk a hírt, csak néztünk magunk elé. Nem hittük el, ez nem lehet igaz! Reggel még fiával együtt indult dolgozni arra a budapesti építkezésre. Azután délután egy pillanat, egy zuhanás, a leomló fal maga alá temette a munkásokat. Misi sajnos olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt. A többiek megsérültek. Azóta is mindenki erről beszél, ezen gondolkodik. De akárhogyan is volt, kedves barátunk eltávozott közülünk. Hosszú Mihály kőműves mester, az Ecseri Polgárőr Egyesület volt elnöke nincs többé.

A polgárőrök 2015. augusztus 6-án este gyertyagyújtással búcsúztak tőle a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége zuglói székházának udvarán lévő kopjafánál.

Mit írt a balesetről a Katasztrófavédelem?

Emberekre dőlt egy fal egy budapesti építkezésen, a Sasadi úton
2015. augusztus 04. 17:11
Halálos áldozattal járó baleset történt egy építkezésen 2015. augusztus 4-én a kora délutáni órákban.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányítási Ügyeletére 14:40-kor érkezett a bejelentés, miszerint a XI. kerület Sasadi úton egy építkezésen baleset történt.

Az építkezésen egy épülő ház egyik oldalfala omlott le. A leomló épületdarabok maguk alá temettek egy személyt, aki a helyszínen életét vesztette. A balesetben további két személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült. Az egyik súlyos sérültet, akit az összedőlt fal darabjai sodortak el, mintegy 3,5 méter mély munkagödörből szabadították ki a fővárosi katasztrófavédelem tűzoltói, a műveleti szolgálat irányításával. A könnyű sérült a helyszínen kapott orvosi ellátást.

A hatóságok a műszaki mentés idejére a Sasadi utat teljes szélességében lezárták a balesettel érintett szakaszon.

Misi! Nyugodj békében!


A tragédia helyszíne

Segélyszállítmánnyal Kolontárra

honlapkészítés: dupai