Újabb játszótér a gyermekeknek

Idén másodszor hirdette meg a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. Önkormányzati Társadalmi Felelősségvállalás Programjának pályázatát. Ecser Nagyközség Önkormányzata ezen a pályázati fordulón a Gagarin utcai játszótér újjáépítésére pályázott és sikerrel járt. A HungaroControl 1.100.000-Ft-tal támogatja a játszótér megújítását.
Ecser Nagyközség Önkormányzata az utóbbi években kiemelt figyelmet szentelt az ifjabb korosztálynak. Ebben a folyamatban egymás után szépültek meg a játszóterek is, úgy az intézményekben, mint a közterületeken. Mivel a déli településrészen még nem volt nyilvános játszótér, a képviselő-testület a Gagarin utcai játszótér (Attila Park, volt lőtér) megújításának tervével indult a HungaroControl pályázatán.
A cég bíráló bizottsága az előzetesen közzétett értékelési szempontok alapján úgy döntött, hogy Ecser Nagyközség Önkormányzata által benyújtott anyag támogatásra méltó.
Köszönjük a HungarControl támogatását. A részvénytársaság már többedszer járul hozzá településünk fejlődéséhez, fejlesztéséhez. Csak néhány példa, amelyhez anyagi támogatásukat adták: Széchenyi utcai fásítás, sétány, Tölgyfa utcai játszótér, lakodalmas szobor.


honlapkészítés: dupai