Az Ecseri Kulturális és Sport Egyesület sikerei - darts eredmények

A májusi hónapot nem is kezdhettük volna csodásabban: május 1-3. között zajlott a II. Hungarian Masters Sopronban, ahol az öt kategóriából 3-ban dobogós helyezést hozott el klubunk egyik tagja:

- Mixed (vegyes páros: Szatmári Zsuzsanna-Végső János) 3. hely

- Női csapat 2. hely

- Tripla Mix (Vincze Adél, Végső János, Szatmári Zsuzsanna) 1. hely. Ennek az eredménynek az érdekessége, hogy általában 2 férfi és 1 nő versenyez ebben a versenyszámban, de itt fordított volt a felállás: 2 nő és 1 férfi. Indultak már ilyen felállással versenyen, azonban ez a trió meg is nyerte főágról a versenyt!

A hónapban két csapatverseny is volt:

Egy steel Budapesten, ahol az 501 DO eredménye 9:7 az ellenfélnek, majd a Crickettet fölénnyel nyertük, így az EKSE csapata (Kozma, Kőfalvi, Szatmári L., Szatmári Zs., Vágó) került ki győztesen. Egyik csapatunk (Horváth, Kozma, Kövesdi, Szatmári L.) a múlt héten a VSE csapatával csapott össze soft szakágban, ahol szoros küzdelemben végül győzedelmeskedni tudtak.
Nem csak versenyeztünk ebben a hónapban: 2015. május 29-én Gyömrőn a Fekete István Általános Iskolában a gyereknap keretében megismerkedhettek a tanárok és a tanulók is a Darts Matekkal. Nemcsak a szoftvert próbálhatták ki, hanem magát a sportágat is. Székely Pál, a szoftver fejlesztője, a Vecsési SE Darts szakosztálya, valamint az egyesületünk dartsosainak segítségével mindenki ki is próbálhatta mind a programot, mind a sportágat magát. Itt köszönjük az EKO Kft. segítségét a szállításban!

Hogy mi vár ránk júniusban?

Június 6-án amatőr versenyt rendeznek Budapesten, ahol tudomásunk szerint több ecseri is részt vesz. Néhány klubtagunk erősíteni fogja a szurkolók táborát.

Június 6-14. között a horvátországi Porecben rendezik az IDF-EDU Soft Európa és Világbajnokságot, ahová egy versenyzőnk, Szatmári Zsuzsanna kiutazhat.

Sok szerencsét kívánunk Mindenkinek, és jó játékot!


EKSEhonlapkészítés: dupai