Felavatták az Auchan Áruházat

A tervezők, a kivitelezők, a beszállítók, a szakhatóságok, és a környező települések önkormányzati vezetőinek jelenlétében avatták fel az Auchan Áruházat. A Maglódi Néptánccsoport műsora után a vendégeket Nagy István a maglódi áruház igazgatója köszöntötte. Beszédet mondott Luc Tripet az Auchan Magyarország értékesítési igazgatója, Tabányi Pál, Maglód polgármestere, Philippe Richard az Immochan Magyarország vezérigazgatója, és Jean Paul Filliat az Auchan Magyarország vezérigazgatója.
A felszólalók hangsúlyozták a beruházás gazdasági jelentőségét, és munkahelyteremtő szerepét, hiszen 350 új munkahely létesült a térségben. Kiemelték, hogy a környék kertes házaira tekintettel a szokásosnál nagyobb kertészeti osztályt létesítettek.
A beszédek után a vezetők átvágták a nemzetiszűnű szalagot, és délután két órától a vásárlók is birtokba vehették a szép új épületet.

Az áruház a megszokott szolgááltatásokon túl üzletsorokkal is várja a vevőket. Bár az üzletek egy része még nincs készen, lesz az épületben bankfiók, gyógyszertár, éttermek, és természetesen különféle boltok. Az áruház mellett benzinkút is létesült.

Változás a többi Auchan üzlethez képest, hogy a darabra vásárolt pékárut, és zöldséget is vonalkóddal kell ellátniuk a vásárlóknak.

Ecserről is ingyenes autóbuszjárat közlekedik az áruházhoz.
Az autósok az Ecser és Maglód között balra letérve egy új bekötőúton gyorsan elérhetik a bevásárlóközpontot.
Az Auchan mellett tervezik Decathlon és Bauhaus Áruház építését is.

honlapkészítés: dupai