Ilyen sokan még nem voltak az Ecseri Majálison

Óriási közönségsikert aratott a május 15. és 17. között megrendezett Ecseri Majális. A gazdag program soha nem látott számú látogatót vonzott a sportpályára.

A pénteki fellépők közül elsőként a Meteor Zenekart láthatta, hallhatta a publikum. A másodiknak színpadra lépő csapatot, a Balkan Fanatikot már tömeg fogadta. Fergeteges koncertjük után Rákosmente polgármesterének, Ríz Leventének a zenekara játszott. A régi nevén RLB, ma már Mégegykör együttes igazi bulihangulatot varázsolt a pályára. Pénteken utolsóként a Válaszút zenekar lépett fel.

Szombaton délelőtt kezdődött a kispályás labdarúgó torna, készültek a finom bográcsos ételek.Tíz órára szülők, hozzátartozók várták a színpad előtt az ecseri gyermekcsoportok fellépéseit. Műsoraik után sem maradtak a kisebbek program nélkül, hiszen várta őket a vidámpark, gyermekfoglalkoztatót tartott a Pátria Takarékszövetkezet, a Polgárőr Egyesület, a Családsegítő Szolgálat. Fáradhatatlanul rótta köreit a falunéző kisvonat. Volt mesejáték, buborékszumó és country tánc.
Délután az ecseri felnőtt csoportok bemutatói következtek, majd íjászbemutató várta az érdeklődőket.
A nézőcsúcs a Bikini együttes öt órakor kezdődő koncertjén volt, amikor megtelt az egész nézőtér. Őket a Triász és a Karthago zenekar követte, majd utcabállal zárult a nap.
Vasárnap a mulatós zene kedvelői a Sláger TV műsorát nézhették meg, ahol Monita és Bódi Csabi lépett fel.

Köszönjük szépen mindenkinek a közreműködését, aki munkájával, támogatásával lehetővé tette a változatos programokkal közönségsikert arató rendezvény létrejöttét!
Köszönjük a szponzoroknak a segítségét! A 2015.évi majális Ecser Önkormányzatának nem került több pénzébe, mint más években, mégis sokkal több neves előadó léphetett a színpadra, s ez támogatóinknak köszönhető.Bódi Csabi

A Meteor Együttes

A Balkan Fanatik

MégEgyKörAz I. számú Óvoda táncosai
A II. számú Óvoda fellépői

HastáncosokBoroshordó - ecseri motívummal és a képen nem látható ribizliborral

Igazi ecseri vágódeszka a főzőversenyen

Óz, a nagy varázsló


A színpadon a Bikini


honlapkészítés: dupai