Az Ecseri Kulturális és Sport Egyesület márciusi eredményei

A március nem volt a mi hónapunk, ami a csapatversenyeket illeti:

Softon egyik csapatunk (Horváth, Kozma, Kövesdi, Szatmári L.) egymás után kétszer is vereséget szenvedett. VSE II-vel az 501 DO 5:9, valamint a Crickett is 5:9 eredménnyel zárult. Az Acéldarazsakkal az 501 DO-t 9:3-ra nyerték, majd a Crickett 3:9 lett. A mindent eldöntő 701-et 2:1-re az ellenfél nyerte, így egy kiélezett küzdelemben ők bizonyultak jobbnak. Sebaj, van még visszavágó, amire készülni kell!

Másik csapatunk (Kőfalvi, Szatmári Zs., Varga, Vágó) VSE Mix-szel csapott össze, és 13:11-re (501 DO 4:9, majd a Cricketten fordítottak 9:2-vel) hozták a meccset.

Vegyes csapatunk (Kőfalvi, Szatmári L., Szatmári Zs., Vágó) steel szakágban Dömsöd ellen vereséget szenvedett. Az 501 DO 8:8, majd a Crickett 3:9 lett.

A darts jegyében telt az április 11-i hétvége is Ecseren. Szombaton a Rábai Miklós Művelődési Házban rendeztük meg a Steel Nemzeti Csapatbajnokság II. fordulóját, melynek keretében nyolc I. és nyolc II. osztályú csapat mérte össze tudását. Másnap, április 12-én az amatőr dartsosoknak biztosítottak versenyzési lehetőséget az Ecseri Kulturális és Sport Egyesület tagjai. A versenyt Berze József felajánlásának (az ecseri pizzéria 6 db ajándék kuponjainak) sorsolásával kezdtük. Ez meg is adta az alaphangulatát a versenynek. A 48 nevezőből a legeredményesebb gyermek Szücs Dániel (Budapest), a legeredményesebb nő Joszt Brigitta (Albertirsa) lett. A dobogó 3. fokára Lőrincz György (Veresegyház) állhatott, a második helyen Zsolnai Imre (Kakucs) végzett, míg a versenyt Szász Bence (Budapest) nyerte. Ezután meghirdettünk még egy meglepetés páros versenyt, ahol 17 páros állt dobóvonalhoz. A páros dobogósai Massza Sándor jóvoltából ajándékokban is részesültek.

Térjünk át az áprilisi egyéni és páros versenyekre:

Április 4-én Theresienfelden (Ausztria) tartottak versenyt, ahonnan Szatmári Zsuzsanna újra aranyérmesként tért haza!

Április 19-én (vasárnap) Megyei verseny zajlott Budapesten, ahol Kozma László és Szatmári László képviselték klubunkat mind a páros, mind az egyéni versenyszámban soft szakágban. A legnagyobb öröm, hogy Szatmári László döntőt játszott, ahol 3:2-vel feljött vigaszágról, majd 3:1-es eredménnyel ellenfele bizonyult jobbnak. Gyönyörűen csillog az ezüst is! Gratulálunk!

Hajrá EKSE!honlapkészítés: dupai