Nemzeti ünnepünk

Március 13-án, 18.00. órai kezdettel tartotta meg Ecser Nagyközség Önkormányzata megemlékezését az 1848-as forradalom kitörésének 167. évfordulóján.
A Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház nagytermét megtöltötték az ecseri lakosok, a Laky Ilonka Általános Iskola tanulói.
A vendégek között köszönthettük Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselőt. Megjelentek a helyi civil szervezetek vezetői, az önkormányzati intézmények dolgozói is.
A jelenlévőket Dévényi Gáborné, a művelődési ház igazgatója köszöntötte. Ünnepi beszédet mondott Gál Zsolt polgármester. A beszéd elhangzása után az Általános Iskola 5. osztályos tanulói mutatták be műsorukat. Produkciójuk nagy sikert aratott. A műsort rendezte Serfőző Gyuláné tanárnő.
Az ünnepség zárásaként került sor a fáklyás felvonulásra. Az ünneplők a Szent Imre utca - Kossuth utca - Széchenyi utca útvonalon vonulva emlékeztek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire.

Köszönjük az ünnepség megrendezésében nyújtott támogatását a Laky Ilonka Általános Iskolának, a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Háznak, az Ecseri Polgárőr Egyesületnek, a Maglódi Rendőrőrsnek, a Polgármesteri Hivatalnak.
honlapkészítés: dupai